KOCAELİ / İZMİT - Tavşantepe Anaokulu

Salih ÜNEL - Okul Müdürü

SALİH ÜNEL

OKUL MÜDÜRÜ

1979 Yılında ORDU-GÖLKÖY de doğdu. İlk ve ortaokul öğrenimini Kocaeli-Darıca 60 Yıl İlköğretim Okulu´nda tamamladı. 1996 yılında Darıca Lisesinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümünü 2002 yılında tamamlayıp Üniversiteden mezun oldu. Darıca,Gebze ve Tekirdağ-Muratlı´ da Ücretli/ Sözleşmeli Öğretmen Olarak çalıştı. 2006-2010 yılları arasında Adıyaman-Kahta Yahya Kemal İlköğretim okulunda Kadrolu öğretmen olarak görev yaptı. 2010 yılında Kocaeli-Gölcük Barbaros İlköğretim okuluna atandı. Aynı yıl İdarecilik sınavı sonucuna göre Gölcük Anadolu Öğretmen Lisesine Müdür Yarımcısı olarak atandı. 8 yıl çalıştıktan sonra 2018 yılında Türk Pirelli Ortaokulu´nda Okul Müdürü olarak çalıştı. 2023 Ağustos ayında okulumuza atandı ve göreve başladı. Halen devam etmektedir.